Verzenden & Retourneren


Bestellingen die voor 18.00 uur geplaatst zijn worden bijna altijd dezelfde dag nog verstuurd mits anders vermeld in de product omschrijving. Wij blijven echter afhankelijk van PostNL, hier hebben wij helaas geen invloed op. Matrassen en hotelbedden hebben een leveringstermijn van circa 6 weken. Houd er rekening mee dat dit tijdens de feestdagen iets langer kan zijn. 

Boven de 30 euro berekenen wij geen verzendkosten. Onder dit bedrag wordt 4,95 euro verzendkosten in rekening gebracht. Voor bestellingen boven de 30 euro betaal je geen verzendkosten.

Voor bestellingen onder de 100 euro naar België, Duitsland, Luxembourg en Frankrijk betaal je 7,95 euro aan verzendkosten. Bij bestellingen boven de 100 euro betaal je geen verzendkosten. Voor overige landen zijn de transport of verzendkosten op aanvraag. Ook voor bedden of matrassen zijn de transportkosten buiten Nederland op aanvraag. Binnen Nederland wordt jouw hotelbed kosteloos geleverd en gemonteerd tot in de slaapkamer!

NIET GOED GELD TERUG

Ondanks onze uiterste zorg en controle kan het gebeuren dat je na aankoop een productiefout ontdekt. Wij raden je aan de items na ontvangst te controleren. Mocht er iets niet goed zijn, laat het ons dan zo snel mogelijk weten per mail. (info@valk-at-home.nl).
Een artikel retour sturen kan binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling. 

RETOURVOORWAARDEN

- Graag ontvangen wij vooraf even een e-mail dat je jouw bestelling retour wilt sturen. Zo kunnen wij jouw retour sneller afhandelen. De kosten voor het retourneren zijn 3,99 en worden verrekend met het creditbedrag van je bestelling. 
- Voor retourneren van producten van buiten Nederland of België zijn de verzendkosten voor eigen rekening.
- Retourneren is niet mogelijk voor op maat gemaakte en/of gepersonaliseerde artikelen zoals vloerkleden, hotelbedden, hoofdborden, topmatrassen en matrassen.
- Om hygiënische redenen geldt dit ook voor items zoals hoofdkussens en dekbedden welke reeds gebruikt/beslapen zijn.
- Behang wordt speciaal besteld en kan om die reden niet retour worden genomen. Daarom adviseren wij vooraf even een staal te bestellen en het aantal benodigde rollen goed te checken.
- Artikelen dienen ongebruikt, ongeopend en in de originele , onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd aan Valk at Home.

RETOURADRES
Valk at Home Retouren
Eemdijk 57
3754 ND Eemdijk

RETOURINSTRUCTIES
Na je retourmelding ontvang je van ons per mail een link voor het retour etiket van PostNL. Je kunt het pakket vervolgens afgeven bij een PostNL punt.