Interieur ontwerp

Haal de warmte en sfeer van een hotel in huis of in jouw project!  Het team van Valk Design helpt jou graag met het realiseren van een luxe hotelsfeer. Aan de hand van foto’s maten en jouw wensen kunnen wij voor jou een ontwerp maken.

 

Valk Design werd ruim 25 jaar geleden opgericht voor het renoveren en inrichten van bestaande en nieuwe Van der Valk Hotels. Inmiddels ontwerpen en realiseren wij ook veelvuldig voor andere bedrijven en particulieren. Zo hebben wij door de jaren heen particuliere woningen, kantoren, zorgbedrijven, recreatiewoningen, hotels en diverse restaurants toegevoegd aan ons klantenbestand. Wij presenteren ons ontwerp door middel van een moodboard, plattegrond, verlichtingsplan en ,indien gewenst, 3D visuals. Een fijne samenwerking met de klant is voor ons heel belangrijk. Hierdoor en met onze ruime ervaring, creativiteit en persoonlijke communicatie weten wij altijd een verrassende en warme sfeer te creëren. Een sfeer die echt als een thuis voelt voor de klant. Dat is kenmerkend voor onze stijl.
Een uitgebreide portofolio van onze reeds gerealiseerde projecten zijn te zien op https://www.valkdesign.nl/

Wil je meer informatie over onze werkwijze en tarieven? Stuur ons een e-mail of bel even. Wij staan je graag vrijblijvend te woord.