Cadeaukaarten

Het perfecte cadeau voor de echte Van der Valk liefhebber of om thuis ook die heerlijke hotelluxe en sfeer te kunnen creëren.

De cadeaubon is leverbaar in verschillende bedragen. Tevens heb je de keuze of je de bon digitaal per email wilt ontvangen of liever per post. Uiteraard wordt de bon met liefde ingepakt zodat het echt een feestje is om deze cadeau te doen!

In aanvulling op onze Algemene Verkoopvoorwaarden zijn deze cadeaubonvoorwaarden van toepassing op door Valk at Home uitgegeven cadeaubonnen. Door gebruik te maken van een Valk at Home cadeaubon aanvaard je deze cadeaubonvoorwaarden en verbind je jezelf ertoe deze na te leven.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Valk at Home uitgegeven cadeaubonnen, zowel digitale- als hardcopy cadeaubonnen.

Iedere Cadeaubon is voorzien van een unieke code. Dit betreft een numerieke code. Iedere Cadeaubon wordt slechts één maal verstrekt. Je dient de Cadeaubon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaubonnen en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan Valk at Home te worden verstrekt. Valk at Home behoudt zich het recht voor om een Cadeaubon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeaubon (in geval van elektronische cadeaubon de e-mail die door Valk at Home of een door Valk at Home aangewezen derde partij aan jou is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen.

Om een Cadeaubon te gebruiken dien je de door jou geselecteerde producten in het "winkelwagentje" te plaatsen. Tijdens de laatste stap van het bestelproces kunt u de code toepassen, waardoor de waarde van de Cadeaubon in vermindering wordt gebracht.

De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vind je op de Cadeaubon waarin de code is opgenomen. Iedere Cadeaubon is één jaar na datum van uitgifte geldig. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.

Cadeaubonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

Cadeaubonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld. De restwaarde van de Cadeaubon kan worden gebruikt voor volgende bestellingen. U krijgt van ons een email met een nieuwe, unieke code ter hoogte van de restwaarde van de Cadeaubon. De restwaarde is ook alleen geldig gedurende de geldigheidsduur van de Cadeaubon.

Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaubon(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.

Het is niet toegestaan Cadeaubonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking). Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaubonnen wordt ontzegd.

Het is niet toegestaan Cadeaubonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

Deze cadeaubonvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden je aan om de cadeaubonvoorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaubon te raadplegen. Blijf na ingaan van de wijzigingen Cadeaubonnen gebruiken, dan aanvaard je daarmee de gewijzigde cadeaubonvoorwaarden.

Heb je vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaubonnen of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Valk at Home zal je e-mail dan zo spoedig mogelijk behandelen.