Matras Luxury Pocket 21
Van der Valk

maat 90x200/210cm

14049

De Luxury Pocket 21 matras is exclusief ontworpen voor de Van der Valk hotels. Dit dubbelzijdige pocketveringmatras bestaat uit een combinatie van pocketveren en een luxueuze comfortlaag van High Resilience comfortschuim. Hierdoor biedt het optimale ventilatie en een perfecte ondersteuning. De afwerking is van geweven jacquardtijk en voorzien van handige handgrepen en ventilatie-openingen voor nog meer ventilatie.

Het interieur van het matras bestaat uit 260 tonvormig, individueel verpakte 6-slags veren per m2. Alle materialen en de constructie zijn van hoge kwaliteit en dit vertaalt zich in een bijzonder slaapcomfort. Het matras is geschikt voor elk type bed.

Afmeting: 90 x 200/210 cm
Lighoogte: 21 cm
Hardheid: Medium

De levertijd bedraagt circa 6-7 weken.

330.00

Aantal:  

Beschikbare opties:

90 x   :
Onze transporteur plaatst uw aankoop in de gewenste ruimte van uw woning en voert tevens het verpakkingsmateriaal af!
Indien dat voor u niet noodzakelijk is, vragen wij u even een email te sturen zodat wij u kunnen informeren over de kosten die dan in mindering worden gebracht.

Op alle matrassen zijn 5 jaar lang uitstekende garantievoorwaarden van toepassing. Informeer per email naar de voorwaarden. info@valkdesign.nl
U kunt ook contact opnemen voor meer informatie m.b.t. welk type matras/boxspring in welk hotel staat.

De boxspring en een eventuele bedachterwand kunnen in diverse meubelstoffen geleverd worden , stuur ons een email om deze stalenkaart te ontvangen

Informatie over het matras (zie afbeelding)
1. Hoes: De geweven jacquard tijk is brandvertragend (EN 597-1 en 2).
2. Afwerking bovenzijde: De bovenlaag is doorgestikt op brandvertragend polyestervezel met fire-stop interlayer en is bevestigd op een laag van polyetherschuim zodat deze niet verschuift.
3. Tape: Polyester-tape rondom aan boven-en onderzijde.
4. Comfortlaag: 3 cm High Resilient schuim (40Kg/m3) aan boven- en onderzijde van de verenkeren.
5. Drukverdeler: Tussen de schuimlaag en de verenkern bevindt zich een viltlaag voor optimale drukverdeling.
6. Verenkern: Kern met 260 pocketveren /m2. De tonvormige veren zijn van draadstaal (Ø 1,8 mm). De apart verpakte veren zijn 12,5 cm hoog en hebben elk 6,5 windingen.
7. Rand: Doorgestikt met geweven jacquard tijk (zoals boven-en onderzijde). Met 4 handvatten om de matras gemakkelijk om te keren.
8. Randversteviging: Langs de 4 zijden van de veren kern bevinden zich stroken van polyetherschuim van ca. 12,5 cm hoog en 7,5 cm dik.
9. Afwerking onderzijde: De buitenlaag is doorgestikt op brandvertragend polyestervezel met fire-stop interlayer en is bevestigd op een laag van polyetherschuim zodat deze niet verschuift.