1x Brest Hoofdbord

1x Matras Luxury 90x200/210 cm

1x Boxspring 90x200/210
Superior Box 26

76564

De exclusief voor Van der Valk ontworpen boxspring combinatie bezorgt u ook thuis een heerlijke nachtrust.
De boxspring Superior Box 26 met Bonnell interieur zorgt voor een optimale ondersteuning van elk type matras en geeft extra comfort. Het pocketmatras Luxury Pocket 21 heeft een totale dikte van 21cm.
Ideale ondersteuning van het lichaam door hoge veerkracht en een optimale drukverdeling.

De levertijd is circa 6-7 weken.

(Het hotelbed is een combinatie van een matras en een boxspring en is voor uw gemak alvast samengesteld. Qua prijs maakt het geen verschil, wanneer u een matras en boxspring los besteld of deze set) Zie info over de levering van het product en eventueel aanvraag stalenkaart.

€777.00 700.00

Aantal:  

Beschikbare opties:

90 x   :
Kleur:
Set vierkante poten:
Onze transporteur plaatst uw aankoop in de gewenste ruimte van uw woning en voert tevens het verpakkingsmateriaal af!
Indien dat voor u niet noodzakelijk is, vragen wij u even een email te sturen zodat wij u kunnen informeren over de kosten die dan in mindering worden gebracht.

Op alle matrassen zijn 5 jaar lang uitstekende garantievoorwaarden van toepassing. Informeer per email naar de voorwaarden. info@valkdesign.nl

U kunt ook contact opnemen voor meer informatie m.b.t. welk type matras/boxspring in welk hotel staat.

U kunt ook contact opnemen voor meer informatie m.b.t. welk type matras/boxspring in welk hotel staat.

De boxspring en een eventuele bedachterwand kan in diverse meubelstoffen geleverd worden , stuur ons een email om deze stalenkaart te ontvangen

Het hotelbed is een combinatie van een matras en een boxspring en is voor uw gemak alvast samengesteld. Qua prijs maakt het geen verschil, wanneer u een matras en boxspring los besteld of deze set. Bovendien is een combinatie van ander type matras of boxspring ook mogelijk.


Verzendkosten
Voor bezorging van uw bestelling binnen Nederland en België, brengen wij vanaf € 50,- geen verzendkosten in rekening, Pakketbezorging buiten Nederland en Beglie is 12,50 euro

Bezorging Matrassen, Boxsprings en hoofdborden
Transportkosten worden per offerte verstrekt op basis van volume en bestemming.
Bijvoorbeeld, bezorging van een eenpersoonsbed met matras:
- Nederland, België: gratis bezorging
- Duitsland, Denemarken: € 200,-euro
- Frankrijk, Italië, UK, Oostenrijk, Zwitserland: € 250,-euro
- Spanje, Portugal: € 350,-euro

* invoer- of douanerechten voor landen buiten de EU
Buiten de EU zullen eventuele invoer- of douanerechten worden berekend als de bestelling in het land van bestemming aankomt. Als klant bent u zelf verantwoordelijk voor deze kosten, die van land tot land kunnen verschillen. De hoogte van dit bedrag wordt berekend door de douane van het land waar de bestelling bezorgd wordt. Indien u wilt weten in hoeverre u deze rechten moet betalen, dient u contact op te nemen met de douane van het betreffende land.