1x Brest hoofdbord

1x Matras Laurent 90x200/210 cm

1x Koudschuim topmatras

1x Boxspring 90x200/210 cm Box 30

14408

De exclusief voor van der Valk ontworpen boxspring combinatie bezorgt u ook thuis een heerlijke nachtrust. De boxspring Superior Box 30 met Pocket interieur zorgt voor een optimale ondersteuning van elk type matras en geeft extra comfort.

Het, indien gewenst , gestoffeerd pocketveringmatras Laurent en de koudschuim topper geeft extra comfort aan deze combinatie. Tevens is de topper zeer duurzaam en voor het behoudt van de matras.

De boxspring combinatie heeft een totale hoogte van 60 cm.

De levertijd bedraagt circa 6 tot 7 weken.

Uiteraard geldt deze 10% korting ook voor andere combinaties en/of deze set met 2x boxspring, 2x matras en 1x topmatras 180x200/210 (1973 euro)

€1,265.00 1,138.50

Aantal:  
Op voorraad

Beschikbare opties:

100 x   :
Kleur:
Set ronde poten:
Onze transporteur plaatst uw aankoop in de gewenste ruimte van uw woning en voert tevens het verpakkingsmateriaal af!
Indien dat voor u niet noodzakelijk is, vragen wij u even een email te sturen zodat wij u kunnen informeren over de kosten die dan in mindering worden gebracht.

Op alle matrassen zijn 5 jaar lang uitstekende garantievoorwaarden van toepassing. Informeer per email naar de voorwaarden. info@valkdesign.nl

U kunt ook contact opnemen voor meer informatie m.b.t. welk type matras/boxspring in welk hotel staat.

U kunt ook contact opnemen voor meer informatie m.b.t. welk type matras/boxspring in welk hotel staat.

De boxspring en een eventuele bedachterwand kan in diverse meubelstoffen geleverd worden , stuur ons een email om deze stalenkaart te ontvangen

Het hotelbed is een combinatie van een matras en een boxspring en is voor uw gemak alvast samengesteld. Qua prijs maakt het geen verschil, wanneer u een matras en boxspring los besteld of deze set. Bovendien is een combinatie van ander type matras of boxspring ook mogelijk.